Bedrijfsprofiel GITP

www.gitp.nl

GITP 

GITP is een Human Resource Development (HRD) adviesbureau dat zich richt op het beoordelen en ontwikkelen van de talenten van mensen. GITP stelt zich tot doel het individu zelfbewuster, authentieker, autonomer en contextgevoeliger te maken, meer regie te geven over zijn persoonlijke ontwikkeling; zo leert hij zijn potentieel volledig te benutten.

Wat heeft GITP te bieden?
GITP ondersteunt bij het op waarde schatten en ontwikkelen van ambitie en talenten. Zodat échte groei kan worden gerealiseerd: in eigen loopbaan van medewerkers of organisatie. Van GITP mag de klant een trefzekere oplossing verwachten. Dat kunnen we omdat onze unieke combinatie van objectieve feedback (assessment), naadloos aansluitende coaching en open trainingen zich keer op keer bewijst. Daarnaast biedt GITP ondersteuning en advies voor de HR-organisatie, zoals:

- OR-advies
- Trainingen Medezeggenschap
- Organisatieontwikkeling
- Diensten voor executives
- Interim Management
- Postacademisch onderwijs
- Werving en selectie
 
GITP werkt alleen met wetenschappelijk onderbouwde methoden. De beoordelingen en adviezen zijn gedegen, betrouwbaar en objectief. Onze methoden zijn innovatief en vooruitdenkend. Onze adviseurs en trainers zijn ervaren en betrokken professionals, deskundig op een breed terrein. Ze staan voor integriteit in hun aanpak. 


Meer weten over de dienstverlening van GITP?

Bezoek www.gitp.nl

Of vind een vestiging bij u in de buurt!

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353