Bedrijfsprofiel P2 Projectmanagement

www.p2.nl

Projecten is het werkterrein van p2. Voor de fijnproevers: we zijn specialist op het gebied van project-, proces-, programma- en portfoliomanagement. Daarbij kunnen we organisaties adviseren over het professionaliseren van projecten of het management van opgaven geheel of gedeeltelijk overnemen. Wat ons typeert is de zoektocht naar een unieke, niet voor de hand liggende invalshoek, die zaken in beweging brengt, mensen met elkaar verbindt en altijd tot resultaten leidt. Dit noemen we: de 2de invalshoek. 

Onze werkterreinen

p2’ers zijn in een groot aantal werkterreinen actief. We werken voor zowel publieke als private partijen. Van MKB tot multinational en van kleine gemeenten tot Rijksoverheid. Met name in onderstaande vier  werkvelden brengen we partijen bij elkaar.
-
Utilities
- Food
- Mobiliteit
- Groene gebiedsontwikkeling
- Stedelijke gebiedsontwikkeling

Onze diensten

Professionaliseren van projecten en mensen
Het realiseren van projecten is een vak apart. Hoe wordt uw organisatie hier beter in? p2 professionaliseert uw projectaanpak vanuit de praktijk. Samen met uw mensen gaan we aan de slag om te komen tot duurzame resultaten. Resultaten waar draagvlak voor is en die op tijd en binnen budget gerealiseerd zijn. Op een manier zodat uw mensen er plezier in hebben.

Managen van complexe opgaven
p2 kan het managen van de opgaven waarvoor uw organisatie staat, geheel of gedeeltelijk van u overnemen. Voor ons is het managen van complexe opgaven mensenwerk. Door mensen te verbinden aan de opgave komen we tot succesvolle resultaten. Onze onafhankelijke positie stelt ons bovendien uitstekend in staat opgaven te managen, waarbij veel partijen betrokken zijn. Hierbij maken we bij p2 gebruik van - steeds op maat gesneden - methodieken als projectmanagement, procesmanagement, programmamanagement, portfoliomanagement, omgevingsmanagement en de Mutual Gains Approach.

Publicaties

p2 is de grondlegger van het vakgebied procesmanagement in Nederland. Regelmatig publiceren p2’ers artikelen/boeken over de verschillende aspecten van project-, proces-, programma- en portfolio-management. Ook vertellen ze graag persoonlijk over hun werk en hun opvattingen over het vak.

Meer weten? Neem contact op met p2: info@p2.nl of 0418-664747.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353