Bedrijfsprofiel Squarewise

www.squarewise.com

Squarewise 

Squarewise is een adviesbureau dat praktische strategie ontwikkelt voor de toekomstige groei en succes van uw organisatie.
 
Wij zien het als onze missie om blijvende impact te creëren en handelen daardoor vaak meer als ondernemer dan als adviseur. Wij zien onze opdrachtgevers dan ook als business partners; wij bieden onze denk- en uitvoeringskracht en opdrachtgevers bieden grondige kennis over een sector of bedrijfsvoering. Door elkaars krachten te bundelen, co-creëren we uw toekomst.
 
Ondanks het feit dat wij er ook van houden complexe zaken tot een model te simplificeren, zijn wij ons sterk bewust van het feit dat de wereld toch net iets gecompliceerder is dan de modellen waar we mee werken. Wij proberen dan ook altijd verder te kijken en creatieve oplossingen te ontwikkelen die echt (en blijvend) werken in een specifieke context.
 
Wij raken vaak in gesprek met opdrachtgevers op basis van onze visie; wij bewegen ons dan ook voortdurend op de voorgrond van nieuwe ontwikkelingen. In ons advies speelt zowel deze visie als de onderliggende analyse een belangrijke rol. Dit maakt ons onafhankelijk en authentiek en soms zelfs ronduit uitgesproken, hoewel altijd met een vrolijke knipoog! Ons werk is pas een succes als we eerlijk kunnen zeggen dat we verschil hebben weten te maken voor onze opdrachtgevers en ons advies een duurzame impact blijkt te hebben.

Wij helpen onze opdrachtgevers om de volgende stap te maken.  Een duidelijke en ambitieuze stap vooruit, op weg naar een duurzame toekomst. Wij doen dit vanuit de volgende principes:

Van strategie tot implementatie: denken en doen

Wij bieden doordachte oplossingen aan onze opdrachtgevers en gaan door tot en met de implementatie. Ons ondernemersbloed komt ons daarbij goed van pas. Onze adviseurs, die in teams samenwerken, transformeren zich na een analyse in gedreven project- of programmamanagers met de juiste vaardigheden om de eigen analyse passend te maken voor de dagelijkse realiteit.

Samen staan we sterk: wij werken mét onze klant en creëren strategische verbindingen

Wij geloven sterk in ons eigen kunnen maar nog sterker in samenwerking. Wij kijken daarom altijd door de bril van onze opdrachtgever naar diens probleem en reflecteren op de door ons voorgestelde oplossing. Samen zien we het scherper, staan we sterker en komen we tot innovatieve en passende oplossingen.

Op basis van solide analyses komen wij tot een duurzaam advies

Onze adviseurs zijn scherp en analytisch en hebben daarnaast een passie voor mensen. In opdrachten kijken zij niet alleen maar naar bottom-line resultaten maar houden zij vanzelfsprekend rekening met de persoonlijke, maatschappelijke en organisatorische impact van een advies.

Onafhankelijkheid in ons advies: wij zeggen altijd waar het op staat, vanuit feiten en visie

Wij staan – net als onze opdrachtgevers – sterk in onze schoenen. Ons advies is altijd onafhankelijk en onderbouwd. Wij zeggen waar het op staat vanuit feiten en visie. Dit waarderen onze opdrachtgevers, met wie wij daardoor een duurzame relatie opbouwen.

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353