Bedrijfsprofiel First Consulting

www.firstconsulting.nl

First Consulting

First Consulting is een jonge snelgroeiende no-nonsense consultancy organisatie. Onze focus ligt op de energiesector. Hierin helpen we onze klanten met het verbeteren van hun processen met klantimpact in de fysieke wereld en in de front- en backoffice. Onze dienstverlening start vaak met een analyse en advies over verbeteringen in kosten, kwaliteit, doorlooptijd en sturing voor een specifiek proces. Meestal volgt hierop een traject waarbij First Consulting zorg draagt voor de realisatie en inbedding van de verbeteringen in de organisatie.

Groei
In 2006 is First Consulting gestart met 5 medewerkers na een afsplitsing van een gerenommeerd Big 5 consultancy kantoor. Sinds de start van ons bedrijf is onze klantenbase en projectportfolio gestaag gegroeid. Op dit moment zijn we met circa 120 medewerkers  en het einde van onze groei is zeker nog niet in zicht. Niet alleen in de energiebranche wordt onze no-nonsense en resultaatgerichte aanpak gewaardeerd. Ook bij aanverwante sectoren zoals de telecom en verzekeringsbranche met grootschalige data-intensieve processen beginnen we voorzichtig met een aantal interessante opdrachten.

Onze filosofie
Wij geloven in een combinatie van inhoudelijke proceskennis, systeemkennis en operationele daadkracht. Bij de meeste opdrachten die wij gegund krijgen is het juist de combinatie van deze elementen die het verschil maakt en die ons onderscheidt van onze concurrenten. Met proceskennis kun je denken aan diepe kennis en ervaring op het gebied van customer service, billing, incasso, aansluiten en afsluiten, oplossen van storingen, verhuizen etc.

Systeemkennis is onontbeerlijk om de meeste procesverbeteringen te kunnen doorvoeren. Wij beschikken dan ook over een schat aan ervaring op het gebied van ERP-systemen, reporting, databases en portals. Met kennis alleen kom je er niet. Onze belangrijkste competentie is het kunnen omzetten van een idee naar een concrete realisatie. Dat noemen wij operationele daadkracht. Wat hiervoor nodig is verschilt per project. Het kan variëren van een messcherpe analyse tot aan slim stakeholder management. In ieder geval is goed teamwork altijd een belangrijk element in onze daadkracht. 
 
Kandidatenprofiel
Om onze verdere groeiambities te kunnen realiseren zijn we op zoek naar analytische en communicatieve academisch geschoolde teamplayers met liefst een bèta profiel. We hebben op verschillende niveaus, van jr. consultant tot  projectmanager (max 8 jaar werkervaring), behoefte aan ambitieuze medewerkers die echt wat toevoegen aan ons bedrijf.

First Consulting biedt een zeer goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij bieden we een omgeving waarin ontwikkeling, persoon, uitdaging, team, resultaat en vrijheid centraal staan.

Contact
Indien je een match ziet met First Consulting komen we heel graag in contact met je. We zijn bereikbaar via recruitment@firstconsulting.nl of op 06-18829803 (Jolien Ypma).

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353