RedFoxBlue

RedFoxBlue is een toonaangevende en internationaal opererende dienstverlener op het gebied van sales professionalisering. Het vermogen om versnelde en blijvende omzetgroei te realiseren voor en met opdrachtgevers, is ons bestaansrecht.
 
Klanten ervaren de circa 30 partners van RedFoxBlue als ervaren en gedreven professionals. Stuk voor stuk met ruime werkervaring op directie- en senior (sales) managementniveau. Opgedaan in de harde praktijk en resulterend in de absolute wil, kennis en kunde om ook uw doelstellingen te realiseren. Zij zetten hun uitgebreide expertise op het gebied van analyse, veranderkunde, leiderschap en sales graag om in structureel en klinkend verkoopresultaat voor u.
 
Sales Acceleratie Management
Voor het realiseren van omzetgroei wordt gebruik gemaakt van een beproefde methodiek: Sales Acceleratie Management (SAM). Deze methodiek is gebaseerd op de wetmatigheden in sales en zo krachtig dat we – waar mogelijk – met u mee ondernemen op basis van resultaatbeloning.

Voorbeelden van RedFoxBlue interventies zijn o.a. marktontwikkelingen vertalen naar commerciële strategie, analyse op commerciële prestaties, multichannel analyse en implementatie, sales strategie vertalen naar een optimaal verkoop methodiek, begeleiding van commerciële veranderprojecten, motivatie en vakmanschap van management en medewerkers bevorderen.

Meer informatie?
Ook u helpen we graag op weg naar blijvend betere verkoopresultaten. Wilt u weten hoe? Lees verder, bel +31(0)88 520 5454 of mail info@redfoxblue.nl

Contactgegevens
RedFoxBlue
Postbus 78082
1070 LP Amsterdam
088-5205454 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353