Scenter

Het inspireren en regisseren van organisatieontwikkeling, daar mag u ons voor wakker maken. Scenter is een adviesbureau met 25 collega´s gevestigd in Driebergen. Met onze pragmatische en creatieve adviesstijl realiseren we vernieuwing.

Van concurrende bedrijven naar concurrerende ketens
Onze visie is dat de concurrentiekracht verschuift van individuele bedrijven naar ketens van bedrijven. Hoe goed ben je als bedrijf in staat om de keten te construeren of regisseren die optimale waarde biedt voor de eindklant? Dit bepaalt uiteindelijk het succes van uw onderneming. Vanuit deze visie werken we aan integrale vraagstukken op gebied van organisatie ontwikkeling en keteninrichting. De strategie van onze klant is daarbij het vertrekpunt, het management het aangrijpingspunt en duurzame resultaten het eindpunt.

Bovenstroom en onderstroom voor duurzame resultaten
We besteden in onze opdrachten aandacht aan wat wij noemen de bovenstroom en de onderstroom. In de bovenstroom optimaliseren we processen, besturingssystemen en de structuur. In de onderstroom ontwikkelen we de benodigde competenties en bouwen we samen met de klant de cultuur die past bij de nieuwe eisen die gesteld worden vanuit de omgeving. Vanuit deze integrale aanpak realiseren we duurzame en meetbare resultaten. Werken met een resultaatverplichting vinden we inspirerend en doen we daarom graag!

Voordoen, nadoen, zelfdoen
Voor aanvang van iedere opdracht stellen we onze klant de vraag: “Wie in uw onderneming gaat straks doen en kunnen wat wij nu voor u doen”? We helpen de klant de competenties te ontwikkelen om zo snel mogelijk zelfstandig verder te kunnen. We doen dat door hands-on begeleiding zodat gedurende dat ontwikkelproces de benodigde resultaten ook geboekt worden.

We werken voor grotere bedrijven die een duidelijke rol hebben in ketens en een basis in Nederland, zoals IHC Merwede, KPN, Cofely en Flora Holland.

Contact
Hoofdstraat 152
3972 LE Driebergen-Rijsenburg
Email: info@scenter.nl
Telefoon: 0343 529 320
Fax: 0343 529 329
Of download: Routebeschrijving.pdf

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353