BMC Groep

www.bmc.nl

De publieke sector is een fascinerend werkterrein voor professionals met hart voor de publieke zaak. Gemeenten, provincies, het Rijk, de zorgsector, het onderwijs, woningcorporaties en andere maatschappelijke organisaties maken zich samen hard voor maatschappelijk welzijn. Werken in de publieke sector is boeiend, maar vaak ook zeer complex. Soms is externe expertise nodig om innovaties of stagnerende processen op gang te brengen.

BMC biedt een sterk totaalconcept van advies, verander- en interimmanagement, training en coaching, auditing, onderzoek en benchmarking. Wij zijn vertrouwd met de markt, omdat we er zelf uit afkomstig zijn. Geen wonder, want wij werken exclusief voor de publieke sector. BMC kent dan ook de uitdagingen van firma's die moeten functioneren onder het vergrootglas van de publieke opinie.

Met onze slogan ‘Samen naar Beter’ vatten wij onze missie samen om bij te dragen aan de kwaliteit van de publieke sector. Wij geven ermee aan dat wij, behalve dat wij onze eigen doelstellingen hebben, oog hebben voor maatschappelijke ontwikkelingen en daar een positieve bijdrage aan willen leveren. Met onze advies en managementoplossingen werken wij aan de concrete verbetering van de uitvoeringskwaliteit in de publieke sector.

Onze expertise beslaat vrijwel alle aandachtsgebieden binnen het publieke werkveld: van dienstverlening tot duurzaamheid, van HRM tot bedrijfsvoering en van veiligheid tot sport en cultuur. Onze adviseurs en interim-managers werken aan de meest uiteenlopende projecten, zowel in de begeleiding van parlementaire enquêtes en wetgevingstrajecten als in alle soorten kwesties die zich op lokaal en regionaal niveau voordoen.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van toegevoegde waarde voor onze klanten. Dit betekent dat we altijd de hoogst mogelijke kwaliteit afleveren in onze opdrachten, maar dat we ook daarbuiten de dialoog zoeken met de sector. Dat doen we middels een prikkelend inhoudelijk debat, maar ook door samen te werken aan nieuwe innovaties, modellen en theorieën.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353