Bisnez Management

www.bisnez.com

Bisnez Management

Bisnez Management levert management- en adviesdiensten op strategisch en tactisch niveau. Onafhankelijk en met open vizier ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij het aangaan en realiseren van hun uitdagingen. Onze dienstverlening focust zich op het raakvlak van Business en ICT en kent haar basis in project- en programmamanagement en organisatieadvies. No nonsens en creativiteit staan in onze aanpak voorop. Bisnez stelt het gewenste resultaat centraal en is bereid om op basis van no cure no pay mede risico te dragen.

Bij Bisnez Management werken 35 ervaren managers en adviseurs. Het managen, oplossen of adviseren over complexe vraagstukken is hun kracht. Onze specialismen zijn:

1. Onafhankelijk Advies
    • Governance en management control
    • Bedrijfsvoering en Procesoptimalisatie
    • Effectiviteit IT-organisatie
    • Business cases en (project)doorlichtingen

2. Eerlijk en voorspelbaar Management
    • Programma’s en projecten
    • Interim- en crisismanagement
    • Verandermanagement

3. Advies én Management
    • Door de verantwoordelijkheid te nemen onze adviezen indien gewenst te implementeren

De klanten van Bisnez Management bevinden zich op strategisch en tactisch niveau in zowel de publieke als private sector. Onze klantbenadering kan het beste samengevat worden met ‘de klant is koning en dus het meest gebaat bij een onafhankelijke, eerlijke en betrouwbare partij die vanuit oprechtheid de klant adviseert’. Onafhankelijk omdat er geen afspraken of samenwerkingsverbanden zijn met andere partijen, betrouwbaar door te doen wat we beloven en eerlijk door met open vizier op te treden en de vinger op de zere plek te leggen.

Bisnez Management is in 2003 opgericht en heeft sinds die tijd een mooie beheerste groei doorgemaakt. De ideeën achter de oprichting van Bisnez destijds zijn nog steeds belangrijk in onze waarden. Centraal hierin stond en staat de absolute onafhankelijkheid en het centraal stellen van klant en medewerker.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353