Andersson Elffers Felix

www.aef.nl

Andersson Elffers Felix

Andersson Elffers Felix (AEF) is een adviesbureau voor essentiële maatschappelijke vraagstukken. AEF ondersteunt overheden, publieke en private organisaties bij strategische vernieuwingen. Dat doen we door middel van hoogwaardig advies, onderzoek en begeleiding bij verandering. Adviseurs van AEF worden gedreven door maatschappelijke betrokkenheid, kennen de sectoren waarin ze actief zijn en werken met gevoel voor verhoudingen. 

De verbindende en vernieuwende kracht van AEF

AEF is een middelgroot adviesbureau dat sinds haar oprichting in 1982 voortdurend heeft gewerkt aan in het oog springende vraagstukken. Het acteren in de frontlinie van de vernieuwing vormt één van de blijvende wezenskenmerken van AEF. AEF’ers zijn in hun element als ze werken aan de vraagstukken van vandaag én morgen. Dat doen we op verschillende niveaus; we dragen bij aan de vernieuwing van stelsels, de verandering van organisaties en de innovatie van de uitvoering. 

AEF verbindt vraagstukken, mensen en oplossingen dwars doorsectoren heen en over de grenzen van publiek en privaat. Dat is mogelijk doordat we werken voor vrijwel alle departementen van de rijksoverheid, bij provincies en gemeenten, politie en justitie en bij organisaties die zich richten op veiligheid, werk en inkomen, zorg en welzijn, onderwijs en cultuur, infrastructuur en vervoer, volkshuisvesting en ruimtelijke inrichting. In al deze opdrachten combineren we materiedeskundigheid en branchekennis met organisatie- en veranderkundig vakmanschap. 

Werkwijze

Adviseurs van AEF werken - waar mogelijk samen met opdrachtgevers en betrokkenen - aan complexe vraagstukken. Hoog in het vaandel staat ons uitgangspunt dat elke serieuze advies- of onderzoeksvraag vraagt om een unieke aanpak. Grip op de materie, wederzijds vertrouwen en een zorgvuldig proces vormen de basis voor het leveren van hoogwaardige bijdragen in onderzoeks- of adviesprocessen.

Adviseurs van AEF zijn professioneel en door ervaring geschoold in het adviesvak en beschikken over een grote variëteit aan advies- en onderzoeksmethoden. We stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk, aan onze onafhankelijkheid, én aan de inzet en betrokkenheid van de adviseurs. Sinds 1988 houdt AEF kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Deze kantoorvilla uit 1897 is begin deze eeuw door Mecanoo verbouwden uitgebreid tot een bijzonder ‘huis om in te werken’.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353