Bedrijfsprofiel KPMG

www.kpmg.nl

Je kunt als bedrijf nog zo veel willen, je krijgt pas wat voor elkaar met goede mensen

Over KPMG
KPMG biedt vanuit zijn accountancy- en adviespraktijk diensten aan uiteenlopende organisaties. Daar zitten multinationals tussen, maar ook bedrijven en instellingen uit de nationale- of regionale ‘middenmarkt’. We hebben 135.000 medewerkers wereldwijd. Alleen al in Nederland zijn er 4.000 KPMG’ers actief, verspreid over 15 kantoren. We zijn een ambitieus bedrijf: we willen nummer één zijn in ons vak. Op veel gebieden is dat al zo. Zo controleren onze accountants de meeste aan de AEX- en MIDCAP-beurs genoteerde ondernemingen in Nederland. En onze adviseurs binnen de fusie- en overnamepraktijk zijn dagelijks betrokken bij veruit de meeste transacties in Nederland. Maar we willen ook nummer één zijn in de markten en op de terreinen waar we dat nog niet zijn. 

…over ons werk
Er zijn klanten die alleen controlediensten (audit) bij ons afnemen. Vaak zijn dat de beursgenoteerde, internationaal actieve ondernemingen die een strikte scheiding hebben tussen controle- en adviesopdrachten. Een andere groep - ook vaak grote - opdrachtgevers maakt om diezelfde reden juist alleen gebruik van onze adviesdiensten (advisory). Een derde groep opdrachtgevers (met name nationaal of regionaal georiënteerde organisaties) schakelt onze totale dienstverlening in: audit en advisory. 

…en onze cultuur
We hebben een uitgesproken cultuur. Bij KPMG vind je gedreven en ambitieuze collega’s die aandacht voor elkaar hebben en gericht zijn op samenwerking in plaats van persoonlijk gewin. Integere professionals die elkaar in hun waarde laten en respect hebben voor elkaars persoonlijkheid en vakmanschap. Die combinatie van passie en ambitie aan de ene kant en teamgeest en collegialiteit aan de andere kant maakt KPMG bijzonder. We bouwen samen aan het succes van ons bedrijf. 

Gááán!
We zijn dan ook voortdurend op zoek naar talent. Naar mensen met dezelfde instelling en dezelfde passie. Mensen die gedreven en betrokken zijn en het beste uit zichzelf willen halen door heel goed samen te werken. Zit jij zo in elkaar en ben je daarnaast analytisch sterk? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken. Dat kan bijvoorbeeld via www.gaaan.nu. Gááán! is ons talent- en ambitieplatform. Je vindt er veel informatie en nuttige tips die je helpen bij je studie en je carrière. Je kunt ook contact leggen met een aantal KPMG’ers, die via verschillende kanalen verslag doen van hun dagelijkse bezigheden. Maar je vindt er ook meer informatie over jouw carrièremogelijkheden als accountant of adviseur en een overzicht en verslagen van alle activiteiten die KPMG organiseert.  

Aan de slag als accountant
Bij KPMG Audit start je na afronding van je universitaire studie of hbo-opleiding als trainee. Je gaat direct in de praktijk aan de slag bij alle soorten klanten. Tegelijk volg je een opleiding tot registeraccountant aan een business school. Na het afronden ben je gekwalificeerd registeraccountant en beëdigd om de financiële rapportage (zoals jaarverslagen) van grote (inter)nationale, veelal beursgenoteerde, ondernemingen te verzorgen. Naarmate je meer kennis en ervaring hebt, krijg je een grotere rol binnen het team met meer verantwoordelijkheid.

Of als adviseur
Bij KPMG Advisory begin je als junior adviseur en start je direct met uitdagende adviesopdrachten voor verschillende organisaties. Daarbij lever je op diverse gebieden een bijdrage aan rapportages, presentaties en adviezen. Je ontwikkeling wordt aangevuld met doelgerichte opleidingen. Afhankelijk van je universitaire studie en interesse kun je kiezen uit de verschillende onderdelen binnen Advisory. Van organisatieadvies tot fusies en overnames, van het kwantificeren van complexe financiële- en operationele risico’s tot tactisch en strategisch IT-advies. De keuze is aan jou. 

Waar je ook voor gaat: kansen genoeg om samen met je collega’s aan iets moois te bouwen. Wij zouden zeggen: Gááán!

Meer informatie
Ga naar www.gaaan.nu of maak een afspraak met het KPMG Recruitment Centre (020)-6567162 of mail naar recruitment@kpmg.nl. Daarnaast zijn er nog andere manieren om met ons in contact te komen. Denk bijvoorbeeld aan een (afstudeer)stage, of onze internationale Business Course. We hebben ook regionale activiteiten, vaak in samenwerking met studieverenigingen. Een overzicht van alle activiteiten en contactmogelijkheden vind je op onze site. 

KPMG Recruitment Centre 
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
(020)-6567162
recruitment@kpmg.nl
www.gaaan.nu

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353