Grant Thornton

www.gt.nl

Grant Thornton

Grant Thornton is een accountants- en adviesorganisatie met tien vestigingen in Nederland. Onze organisatie is verankerd in een gerenommeerd internationaal netwerk van 35.000 professionals en bestaat inmiddels ruim 90 jaar. ‘Ruimte scheppen voor groei’ is wat ons wereldwijd drijft. Onze klanten profiteren van het wereldwijde Grant Thornton-netwerk, waarin lokale en internationale expertise voor specifieke groei-vraagstukken wordt ingezet. 

Evenwichtige, duurzame groei 

Grant Thornton begeleidt dynamische organisaties bij het scheppen van ruimte voor groei. Onze klanten variëren van (middel)grote nationale en internationale bedrijven tot niet-beursgenoteerde ondernemingen. Groei betekent voor ons méér dan financiële groei. Onze professionals werken aan een breed scala aan oplossingen voor groei-vraagstukken op het gebied van financiën, strategie, operational excellence, wet- en regelgeving en bedrijfsvoering. Wij zijn namelijk van mening dat dynamische organisaties pas hun ambities en doelstellingen kunnen realiseren als er sprake is van evenwichtige, duurzame groei binnen de gehele organisatie. 

Brede, internationale expertise

Klanten kunnen bij ons rekenen op kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. De professionals van Grant Thornton beschikken over lokale kennis van de markten  en vaktechnische expertise, maar ook over de jarenlange ervaring en inzichten om hét verschil te kunnen maken. Zij verdiepen zich grondig in de business van klanten en de specifieke uitdagingen waar zij voor staan. Zo zijn onze klanten er altijd van verzekerd, dat zij over het beste team van specialisten beschikken. 

In onze oplossingen combineren wij een sterke lokale betrokkenheid en kennis van de markt met internationale expertise. Waar nodig maken wij gebruik van ons netwerk, dat inmiddels uit circa 35.000 collega-specialisten in meer dan 100 landen bestaat. Daarmee biedt Grant Thornton haar klanten een uitgebreid kwalitatief dienstenpakket aan, waar ter wereld ze ook zaken willen doen. 

Fusie met adviesorganisatie ConQuaestor

Met ingang van 1 juli 2013 is adviesorganisatie ConQuaestor toegetreden tot het internationale netwerk van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton International Ltd. Daarmee bundelen Grant Thornton en ConQuaestor in Nederland hun krachten. 

ConQuaestor is een onafhankelijke adviesorganisatie voor de CFO. Meer dan 400 consultants en interim managers lossen de problemen op die op de agenda van financieel managers en financieel bestuurders staan. Met de samenwerking anticiperen Grant Thornton en ConQuaestor proactief op veranderingen in de markt, waarbij vraagstukken van klanten breder en complexer worden.

De fusie leidt tot een full-service accountants- en adviesorganisatie met circa 900 medewerkers die waardevoller is voor onze klanten. Zij krijgen toegang tot een breed aanbod van diensten op het gebied van accountancy, belastingen, advies en interim dienstverlening én internationale expertise gecombineerd met een sterke lokale betrokkenheid. Voor medewerkers ontstaan er meer mogelijkheden om persoonlijke groei te realiseren. De volledige operationele integratie zal uiterlijk 31 december 2015 gerealiseerd zijn. 

Meer informatie is te vinden op www.carrierebijGT.nl

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353