Bedrijfsprofiel Deloitte

www.deloitte.nl

Wil jij straks die topbaan? Kom dan nu bij ons werken.

Je hebt bijna je titel op zak. En staat voor een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Wordt het een luchtvaartmaatschappij, internationale bierbrouwer of retailketen? Als jij droomt van een topbaan bij een multinational, is er maar één antwoord mogelijk: Deloitte.

Dat je eerste baan tegenwoordig niet je laatste is, hoeven we je niet te vertellen. Dat veel bestuurders in de top van het bedrijfsleven hun carrière zijn begonnen bij Deloitte, misschien wel. Bij ons werk je voor én met de grote namen uit de wereld van multinationals, snelgroeiende nationale ondernemingen en maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. Samen met ambitieuze, hoogopgeleide collega’s werk je in multidisciplinaire en vaak internationale teams aan innovatieve oplossingen. En ondertussen aan je eigen groeispurt. Dus als jij wilt dat de topbedrijven straks voor jou in de rij staan, kun je nu het beste bij ons beginnen.

Ontdek jouw mogelijkheden bij Deloitte

Consultancy: strategische oplossingen bedenken voor (inter)nationale organisaties in alle branches. De waarde van CFO’s helpen verbeteren. Human Resource vraagstukken integreren in de business strategie. Software applicaties implementeren of cliënten adviseren op het snijvlak van business en IT. Lees meer over Deloitte Consulting »

Financial Advisory Services: professionals en bestuurders adviseren over complexe financiële transacties, kapitaalmarktvraagstukken, vastgoed en risicobeheersing. Financieel advies uitbrengen bij grote bedrijfsovernames of het realiseren van financiering. Maar ook IFRS, financial modelling, strategisch vastgoedadvies, gebiedsontwikkeling, waardebepaling van contracten, financial risk management en advisering op het gebied pensioenen en verzekeringen.
Lees meer over Deloitte Financial Advisory Services »

Tax: multinationals adviseren over vennootschaps- of dividenbelasting. Of belastingadvies verzorgen aan Nederlandse, niet-beursgenoteerde ondernemingen. Tax, technologie en consulting oplossingen bieden aan de fiscale afdelingen van onze klanten. Of adviseren over omzetbelasting en douane. Loonbelastingzaken en arbeidsrechtelijke vraagstukken voor expats en medewerkers van multinationals behandelen, of vermogende particulieren adviseren over de groei van hun vermogen.

Accountancy: RA en AA gerelateerde dienstverlening, zoals het beoordelen van complexe jaar-rekeningposten, advisering bij interim controles, verdieping in de administratieve organisatie, samenstellen van jaarrekeningen en financiële rapportages. Maar ook onderzoek naar fraude en corruptie, en risicomanagement onderzoek naar de betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen, informatie en technologie. Voor multinationals, non-profit organisaties, grote nationale ondernemingen en het hogere MKB-segment.

Met kantoren in heel Nederland en ruim 5,000 medewerkers is Deloitte Nederlands grootste organisatie op bovenstaande vakgebieden. Natuurlijk is groter niet automatisch beter, maar dankzij onze professionele organisatie, onze zelfstandige Innovation BV die organisaties helpt duurzaam te groeien en vooral de betrokkenheid van onze medewerkers geldt dat wel voor Deloitte. En dus ook voor de start van jouw carrière.

Meer info over onze uitgebreide dienstverlening en ervaringen van Deloitte-medewerkers vind je op:
www.werkenbijdeloitte.nl

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353