Bedrijfsprofiel IG&H Consulting & Interim

www.igh.nl

IG&H Consulting & Interim

IG&H Consulting & Interim groeit en is het leidende onafhankelijke adviesbureau in Nederland. IG&H is door Jan van Hasenbroek en Kees van der Geer in 1988 opgericht, vanuit hun studentenkamer in Rotterdam. 25 jaar later zijn 150 IG&H Consulting & Interim professionals elke dag gedreven het verschil te maken naar klanten en medewerkers.

Wij werken voor toonaangevende ondernemingen in drie sectoren: Financial Services, Health en Retail, Trade & Logistics. We zijn trots op onze klanttevredenheid (De Net Promotor Score (NPS) ) van 49, onze medewerkerstevredenheid  (MTO) van 8.1 en op de top 10 notering in de NRC beste werkgevers verkiezing het afgelopen jaar.

Het verschil maken
Consultancy is topsport, je zelf ontwikkelen en uitdagen is de norm. Elke dag een stapje beter. Zo stellen wij toonaangevende ondernemingen in Financial Services, Health en Retail in staat echte vernieuwingslagen te maken. Als je wilt ontdekken hoe wij het verschil maken bij onze klanten, dan nodigen we je graag uit hier meer over te lezen op onze website.

Cultuur
De IG&H cultuur kenmerkt zich door toegankelijkheid,  transparantie en balans. Geen glazen plafond, heilige huisjes of dichte deuren. Werken in een veilige omgeving zonder politiek. Iedereen is benaderbaar, ongeacht functieniveau. Wel zo fijn. Dat we transparant en open zijn zie je terug in ons kantoor, in ons salarishuis, en in onze open feedback cultuur. Jezelf kunnen zijn is een randvoorwaarde om succesvol te kunnen zijn. Daarbij hoort ook een goede balans tussen werk en privé, je bent namelijk meer dan je werk alleen.

Durf jij de uitdaging aan?
IG&H groeit en wij zijn altijd opzoek naar nieuw toptalent. Bij IG&H krijg je de mogelijkheid om het maximale uit jezelf te halen en jezelf in hoog tempo te ontwikkelen. Jouw talenten worden gestimuleerd door in korte tijd zoveel mogelijk ervaringen en vaardigheden op te doen. Pas afgestudeerde academici starten als junior consultant in ons Consultants Development Program. Professionals met een aantal jaren werkervaring bieden wij eveneens een steile leercurve en dagen wij dan ook graag uit om hun carrière bij ons een ‘boost’ te geven.

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353