Bedrijfsprofiel Thauris

www.thauris.nl

Thauris
Thauris is een jong bedrijf met een volwassen opdrachtenportefeuille. Wij brengen oplossingen die publieke en private ketens in Nederland efficiënter en effectiever inrichten. Dit betekent lasten-vermindering, kostenvermindering en minder energieverbruik. Hiervoor leveren wij project- en programmamanagement, advies op het gebied van processen en gegevens en techniek en werken mee aan wetenschappelijk onderzoek. Thauris levert deze diensten aan samenwerkende ministeries, overheidstoezichthouders en toonaangevende bedrijven.

Werken vanuit de inhoud
De kerncompetentie van Thauris is informatiemanagement. Het op de juiste manier in kaart brengen, organiseren en beheersen van processen en informatieketens is van groot belang voor de bedrijfs-voering van elke organisatie.

Bij de inrichting van de informatievoorziening onderscheidt Thauris drie lagen:
- Gegevenslaag
- Proceslaag 
- Technische laag

Bij een effectieve organisatie zijn deze lagen in lijn gebracht met de organisatiedoelen en de informatiebehoefte van stakeholders.

Voor een effectief consult is begrip van uw bedrijfstak of publieke functie essentieel. Niemand kent het werkdomein zo goed als de werknemers van de organisatie zelf. De adviseurs van Thauris zijn getraind het aanwezige inzicht in organisatie en vakgebied snel en systematisch te ontsluiten. Daarnaast neemt Thauris eigen kennis en ervaring mee. Bronnen hiervoor zijn de ervaringen van de adviseurs, (wetenschappelijk) onderzoek en vakliteratuur.

Onze mensen
Thauris heeft aandacht voor de sterke kanten van mensen, hun authenticiteit en hun persoonlijke leerdoelen. Het zijn uiteindelijk onze mensen die het werk doen. Daarnaast probeert Thauris de complementaire kwaliteiten van verschillende medewerkers te organiseren, zodat onze kennis naar een hoger niveau getild wordt. Zo ontstaan nieuwe inzichten, nieuwe problemen en nieuwe oplossingen. Onze mensen zijn ambitieus, willen iets betekenen voor de maatschappij en zijn bereid hun nek uit te steken en risico’s te nemen. 

Onze mensen hebben gemeen dat zij:
- Zelfstandig zijn
- Samenwerken
- Uit hun “comfort zone” treden

Door de dynamische werkomgeving waar Thauris zich in bevindt, wordt er veel verlangd van onze mensen. Onze mensen werken samen in multidisciplinaire teams. Op deze manier haal je het meeste uit mensen. Verschillende perspectieven, verschillende vragen en een vooral veel feedback. Onze mensen ontwikkelen zich, doordat zij te maken hebben met vraagstukken die meerdere domeinen omvatten, complex en nieuw zijn. Thauris bedenkt voor nieuwe problemen, nieuwe oplossingen. Hiervoor moet je uit je comfort-zone treden en gaan waar nog nooit iemand eerder is gegaan. Thauris stimuleert de ondernemingsdrift en ziet graag dat de mensen initiatief tonen.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353