RGP

RGP is een internationale professionele dienstverlener op het gebied van consultancy en interim-management. We zijn vanuit meer dan 80 kantoren actief in Noord Amerika, Europa en Azië en bedienen zo'n 1,900 klanten in 66 landen.

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers bij het omzetten van hun strategie naar business initiatieven op het gebied van Finance & Control, Governance, Risk & Compliance, Information Management en Actuarial Services.

RGP werkt vanuit een flexibel model, waarin we zowel advies, projectmanagement, implementatie als tijdelijke expertise kunnen leveren. Wij werken samen met onze klanten om doelstellingen te realiseren (“consulting from the inside out”), waardoor er sprake is van een maximale borging van kennis en de gewenste verandering. Onze mensgerichte aanpak en Best Practices staan hierin centraal.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353