Bedrijfsprofiel Accenture

www.accenture.nl

Accenture is een adviesbureau dat zich wereldwijd bezig houdt met consulting, technology services en outsourcing. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen hun ambities te realiseren en tastbaar resultaat te leveren. Dankzij diepgaande kennis van de markt, een wereldwijd netwerk én bewezen ervaring in consulting, technology en outsourcing, kan Accenture de juiste mensen, vaardigheden en technologieën inzetten. Circa 204.000 Accenture medewerkers, waarvan 2.400 in Nederland, helpen klanten in meer dan 120 landen high performance organisaties te worden. De mondiale omzet over het fiscale jaar dat eindigde op 31 augustus 2010, bedroeg $21,6 miljard.

Jouw mogelijkheden bij Accenture

Bij Accenture realiseer je vooruitgang. Voor onze klanten, maar ook voor jezelf. Zo werk je altijd voor klanten van naam. In gedreven teams en aan aansprekende projecten met een grote impact op de samenleving. Je werk doet ertoe en wordt gewaardeerd vanwege de zichtbare resultaten die het oplevert. Dat kan vanuit veel verschillende werkterreinen, want Accenture is een divers bedrijf.

Werken aan vooruitgang bij Accenture

Werken bij Accenture betekent veel. Letterlijk. Want de oplossingen die Accenture bedenkt én uitvoert, doen ertoe. Daardoor zijn we marktleider op het gebied van Consulting, Technology en Outsourcing. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven geef je de toekomst vorm. Dankzij tastbare, efficiënte en uitvoerbare bedrijfsoplossingen met een grote impact op onze samenleving. Accenture biedt je volop kansen om vooruitgang te realiseren. Want dát is precies wat je bij ons doet: werken aan vooruitgang. Van onze klanten, van Accenture en van jezelf.

Veelzijdig werk bij Accenture

Het werk dat je bij Accenture doet, is net zo veelzijdig als de uitdagingen die onze klanten ons voorleggen. Veelzijdig ook doordat zij in de meest uiteenlopende sectoren actief zijn. Van high tech elektronica tot het bank- en verzekeringswezen. Van overheid tot retail en transport. Van de energiemarkt tot de chemische industrie. Dat is ons werk, en misschien binnenkort het jouwe. Lees daarom meer over onze verschillende werkvelden, waarin je kunt groeien door te excelleren.

Meer weten over een carrière bij Accenture of direct solliciteren? Kijk op www.accenture.nl/carriere.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353