Bedrijfsprofiel Arthur D. Little

www.adlittle.nl

Arthur D. Little is een internationaal strategisch adviesbureau actief aan de top van de markt, met een focus op technologie-intensieve industrieën zoals telecommunicatie, energie, chemie en life science. Onze adviezen richten zich altijd op de lange-termijn groei van onze cliënten, gebaseerd op een gedegen begrip van de finesses van hun business en organisatie. Wij schuwen de soms taaie werkelijkheid niet!

Sinds onze oprichting in 1886 zijn innovatie en ondernemerschap essentiële kenmerken van Arthur D. Little: building the future, not correcting the past. Op dit moment hebben wij wereldwijd ruim 30 kantoren die intensief samenwerken bij het adviseren van onze internationale clientèle.

Ons kantoor kenmerkt zich door de ruimte die we mensen bieden om persoonlijke invulling te geven aan hun ambities; ondernemerschap wordt daarbij ten zeerste op prijs gesteld. Wij zijn een jong, sterk gemotiveerd en ambitieus team waarin veel aandacht wordt gegeven aan het behouden van een collegiale teamspirit.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353