Bedrijfsprofiel Hay Group

www.haygroup.com/nl

Hay Group 

Hay Group is een wereldwijd onderzoeks- en adviesbureau. Samen met het management maken we de strategie concreet. We ontwikkelen talent, zorgen dat mensen effectiever werken en dat ze gemotiveerd zijn om optimaal te presteren. Ons doel: verandering teweeg brengen waardoor mensen en organisaties hun volle potentieel bereiken en benutten.

Onze 2,600 medewerkers werken in 85 kantoren in 47 landen. Onze klanten komen uit de publieke en private sector. Wij staan al ruim 60 jaar bekend om ons gedegen onderzoek en het grondige karakter van ons werk. We geven klanten een vernieuwende kijk op de eigen organisatie, een efficiënte aanpak en duurzame resultaten.

Hay Group helpt organisaties beter te werken. Dat betekent mensen, vaardigheden en functies op één lijn brengen. Wij verschaffen inzicht in hoe deze facetten verbonden zijn met de strategische doelen. Wij gebruiken die verbinding om de strategie te vertalen naar een concrete aanpak. Onze onderzoeken en diagnose-instrumenten weten we snel om te zetten naar acties. We bieden onze klanten een nieuwe kijk op zaken om de gewenste resultaten te bereiken.

Consultants werven wij voornamelijk lokaal, zodat ze bekend zijn met lokale markten. Door nauwe samenwerking in internationale teams, ontwikkelen zij een internationale scope. Wij werken in breed samengestelde teams wat garant staat voor de meest effectieve resultaten. De juiste adviezen zijn de basis voor het succes van onze klanten én dat van ons.

De kernkwaliteiten van Hay Group

  • Hay Group vertaalt strategie naar praktijk. Wij dragen ertoe bij dat veranderingen duurzaam zijn. Geen enkel ander adviesbureau heeft deze unieke combinatie van knowhow.
  • Hay Group is bedenker en eigenaar van de meest gebruikte methode voor functiewaardering ter wereld. Ruim 8,000 internationale organisaties gebruiken de Hay-methode.
  • Hay Group helpt met de beoordeling, selectie en ontwikkeling van managers en bestuurders.
  • Hay Group heeft internationaal toegankelijke databases met betrouwbare gegevens over beloning, organisatie en management. Hiermee vergelijken onze klanten zich met de belangrijkste ondernemingen in hun markt.

Kijk voor meer informatie op www.haygroup.com/nl

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353