Bedrijfsprofiel BearingPoint

www.bearingpoint.nl

BearingPoint is een onafhankelijke Management en Technology Consultancy firma geleid door en in eigendom van haar partners. BearingPoint is met meer dan 3.200 adviseurs en 25 kantoren aanwezig in 14 landen en bedient vandaar nationale en internationale ondernemingen. BearingPoint biedt haar klanten een naadloze internationale aanpak, sterke focus op bedrijfsresultaten en een ondernemende cultuur. In samenwerking met klanten realiseert BearinPoint op basis van industrie en functionele expertise, klant specifieke oplossingen. Met haar wereldwijde netwerk van partners is Bearingpoint in staat wereldwijde oplossingen aan te bieden.

Nieuw en ervaren
BearingPoint heeft een 110-jarig fundament in consultancy. In augustus 2009 is Bearingpoint door haar Europese partners via een management buyout overgenomen en opgezet als een internationale maatschap. De onderneming heeft een solide en winstgevende positie in de consultancy markt met een omzet van 567 miljoen euro (2008).

Markten en klanten
Met industrie en functionele expertise biedt BearingPoint klantspecifieke oplossingen aan. BearingPoint is actief in de volgende industrie segmenten:

  • Commercial Services: Natural Resources, Communication & Content, Utilities, Consumer Markets, Life Sciences, Chemicals, Automotive, Manufacturing
  • Financial services: Banking, Insurance, Capital Markets;
  • Public Services: Aerospace & Defence, Government, Healthcare & Social Welfare, Postal & Transportation.

Duurzame resultaten
Bearingpoint biedt duurzame verbeteringen op het terrein van Supply Chain Management, Financial Management, Operational Excellence, Customer Management en Informatie Technologie.  Kenmerk van onze aanpak is enerzijds focus op duidelijke verbeteringen, die directe impact hebben op omzet of bottom line, anderzijds door zorg te dragen dat vervolgens de organisatie zelf in staat is de verbeteringen duurzaam door te voeren. Training en coaching van de mederwerkers in de organisatie is daarmee een integraal onderdeel van onze aanpak.

Gedreven consultants, gepassioneerd leiderschap
Onze consultants kenmerken zich door een resultaatsgerichte drive en het vermogen om in teams te werken. No nonense, met beide benen op de grond en met een diepgaande kennis van hun vak en van hun klant. Professionele ondersteuning en state-of-the-art inzicht in de vakterreinen zorgen ervoor dat hun toegevoegde waarde optimaal ontwikkeld.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353