Directeur Logica Nederland stapt op

Date: 15-12-2008
Source: Computable

Paul Schuyt, de algemeen directeur van Logica Nederland, stapt op. De topman heeft om persoonlijke redenen zijn vertrek aangekondigd. Verder wil de woordvoerder van het bedrijf weinig kwijt over het plotse vertrek van de hoogste Nederlandse baas bij de Brits-Nederlandse dienstverlener.

Het vertrek zou niet vanuit het internationale hoofdkantoor in het Engelse Reading zijn opgelegd. Schuyt blijft aan tot zijn opvolger is benoemd. Het bedrijf verwacht begin 2009 bekend te maken wie de nieuwe directeur wordt.

Onverwacht

Het vertrek van Paul Schuyt komt onverwacht. In een interview met Computable van juni 2008 keek de directeur vooruit en zei: "Ik zou over vijf jaar nog heel graag bij Logica willen werken. Wel wil ik op termijn iets internationaals aan mijn CV toevoegen. Bijvoorbeeld als chief executive die verantwoordelijk is voor de landen in Europa behalve de vier grote, of als ceo die verantwoordelijk is voor de divisie Outsourcing Services. Dat zou ik wel leuk vinden."

Schuyt begon in 1987 bij de dienstverlener als consultant en bekleedde tijdens zijn dienstverband verschillende managementsfuncties. Hij is sinds vijf jaar CEO. Het is op dit moment niet bekend wat de directeur na zijn functie bij Logica gaat doen.