Bedrijfsprofiel innergo

www.innergo.nl

Jong en dynamisch
innergo is een dynamisch interim- en adviesbureau dat in 2008 is ontstaan vanuit de passie om de kwaliteit van organisaties met een (sociaal)maatschappelijke functie op duurzame wijze te verbeteren door te informeren, te faciliteren en te inspireren. We zijn gevestigd te Utrecht maar opereren landelijk. Gestart in de lente van de ‘crisis’ maar desondanks of juist daardoor met goed zicht op verdere duurzame groei in de komende jaren. De basis hiervoor is een onderscheidende aanpak en aansprekende resultaten voor onze klanten.

Onze drie p’s in management control
In onze advisering en werkzaamheden gaan wij ervan uit dat de prestaties van een organisatie hoofdzakelijk worden bepaald door de mensen waaruit zo’n organisatie bestaat. Wij bieden oplossingen die zijn gebaseerd op mensen, de manier waarop zij (samen)werken en met welke middelen. Kortom: people, process, products. Een sterk management control framework biedt mensen in de organisatie een kader met de bijbehorende instrumenten om op effectieve wijze zowel interne als externe veranderingen en ontwikkelingen te beheersen.

Oplossingen
Ons groeiende team van adviseurs denkt en werkt in het bieden van concrete oplossingen voor concrete vraagstukken op het snijvlak van management en implementatie. Enkele voorbeelden daarvan zijn onze begrotingsscan, de pgb-scan en AO/IC Wijzer.  Onze oplossingen spitsen zich toe op vier thema’s en hun samenhang, te weten: overheid, zorg, wonen en maatschappij. Gemeenten, eerstelijnszorginstellingen, woningcorporaties en ngo’s… ons werkveld is breed en pluriform.  

Handen uit de mouwen
Onze adviseurs analyseren en adviseren, maar zijn ook pragmatische begeleiders die organisaties in beweging zetten en de handen uit de mouwen steken om onze klanten te ontzorgen bij de uitvoering van hun primaire en ondersteunende werkzaamheden. Ons groeiende team van adviseurs houdt zich met name bezig met de analyse, beheersing en optimalisering van processen, informatie(voorziening), financiën, risico’s en projecten. Door het vermogen energie te geven en beweging te veroorzaken werken wij aan duurzame oplossingen en duurzame relaties.  

Aan de slag als innergaan
innergo staat voor ontdekken, ontwikkelen en bouwen in enthousiaste teams. Immers, stoppen met studeren betekent niet dat je stopt met ontwikkelen en plezier maken. Als junior consultant bij innergo werk je aan wisselende opdrachten en aan jouw kennis en vaardigheden als adviseur. Maar ook voor de volgende stap binnen de advieswereld biedt innergo de kans op een adviserende en verbindende rol als medior of senior consultant. Een omgeving waar je invloed kunt uitoefenen, initiatieven kunt ontplooien en waar je bijpassende verantwoordelijkheid draagt.

Kijk op www.innergo.nl voor meer informatie.