Bedrijfsprofiel Booz & Company

www.booz.com/nl

Booz & Company

Booz & Company ondersteunt bestuurders van toonaangevende organisaties bij het verwezenlijken van hun doelen. Onze relevante inzichten, de impact van onze diensten, de teamspirit van onze collega’s en ons internationale karakter worden erkend.

Booz & Company is een toonaangevende management consultancy firma die samenwerkt met bestuurders van 's werelds toonaangevende bedrijven, overheden en non-profit organisaties aan de gecompliceerde uitdagingen waar zij voor staan. Wij zijn trots op ons werk. Onze oprichter Edwin Booz is de grondlegger van management consulting toen hij in 1914 de eerste management consultancy firma oprichtte. Onze wereldwijde consultancy business groeit jaarlijks met 15%, en zijn wij leidend binnen onze professie. Dat verschaft onze medewerkers met fantastische carrière mogelijkheden.

Wij hebben meer dan 200 partners en 3.300 professionals in 61 kantoren wereldwijd die zich gezamenlijk inzetten voor onze clienten. Onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige branch- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen. Wij werken nauw samen met cliënten om voor hen essentieel voordeel te creëren en te realiseren. Door onze pragmatische aanpak bouwen wij langdurige relaties op met bestuurders. Wij helpen hen hun kansen te benutten.

Een carrière bij Booz & Company vereist een hoog denkniveau, ervaring en deskundigheid. Wij bieden je uitdagend en boeiend werk dat relevant is. Daarbij wordt je omringd door collega's die je intellectueel uitdagen en inspireren. Zij zullen je begeleiden en aanmoedigen om je ambities waar te maken en zijn daadwerkelijk betrokken bij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Booz & Company daagt je uit om innovatieve werkwijzen te ontwikkelen zodat je werk kunt leveren dat zowel voor jezelf, onze klanten en de samenleving van belang is. Wij zullen ons blijven inzetten om het beste talent wereldwijd voor ons te behouden en te verwerven. Van jou verwachten we dat je van gebaande paden kunt afwijken en onderscheidende competenties zult ontwikkelen.

Werken bij Booz & Company

Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als consultant. Je doet in korte tijd een enorme kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt cursussen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Je maakt kennis met alle aspecten van onze organisatie.

En voordat je toe bent aan de functie van associate, je volgende carrièrestap, bestaat er de mogelijkheid om - geheel door Booz & Company gefinancierd - een MBA opleiding te volgen aan een door jou gekozen business school in Europa of de VS.

Stage bij Booz & Company

Naast consultant posities voor afgestudeerden, bieden wij ook een uitgebreid stage programma aan. Als stagiair maak je deel uit van een Booz & Company projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant. Dit is een ideale manier om Booz & Company en het type werk dat wij doen goed te leren kennen.

Loopbaanmogelijkheden

Bij Booz & Company kun je je snel professioneel ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Ook bieden we ruime internationale mogelijkheden. Booz & Company is internationaal georiënteerd: voor iedere opdracht stellen wij het meest geschikte team samen, ongeacht de locatie. We bieden je internationale carrièremogelijkheden.

Booz & Company evenementen

Booz & Company organiseert jaarlijks de volgende evenementen:
- De “Crack-a-Case” workshop
- Bachelor Student Workshop
- The Game business course

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353